Agenda

Elke maand organiseert de Spijker een evenement. Het kan van alles zijn van feestavond met dj tot onbeperkt spare ribs eten. 

 

 

Zaterdag 7 december Plork en de aannemers

 

Een kleine primeur in de Spijker. Zaterdag 7 december komen Plork en de aannemers de boel op stelten zetten in de Spijker. Zoals sommigen van jullie wel weten zijn ze bezig met een afscheidstour en zal het dan zomaar je laatste kans kunnen zijn om ze live te zien.

De deur gaat open om 20:30 uur en het feest duurt tot 02:00 uur. Let op voor dit evenement is een kaartverkoop. De kaartjes kosten 10 euro en zijn enkel verkrijgbaar bij de Spijker. Ook hebben we voor deze avond de grens gesteld dat je enkel naar binnen mag als je de leeftijd van 18 hebt bereikt. Het beloofd een onvergetelijke avond te worden. Wees er snel bij want op = op!

Uitverkocht!

 

Vanwege het bovenstaande evenement zijn er aangepaste openingstijden.

Zaterdag 7 december sluit de spijker om 17:00 uur.

Zondag 8 december gaat de spijker pas om 15:00 uur open.

 

Zondag 29 december Klaverjassen!

 

De laatste zondag van het jaar gaan we weer klaverjassen. Het kaarten begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur. Er worden 3 bomen gespeeld. Als je graag mee wilt kaarten hoef je niet van te voren in te schrijven. Zorg dat je voor 14:00 uur binnen bent en je kunt meedoen. Iedereen speelt individueel. Als afsluiter is er de prijsuitreiking met zoals altijd leuke prijzen voor de winnaars.

 

Met de feestdagen in december zijn er aangepaste openingstijden.

1e Kerstdag Gesloten

2e Kerstdag open vanaf 15:00 uur

Oudejaarsdag Gesloten

Nieuwjaarsdag Gesloten

Vanaf 2 januari gelden de normale openingstijden weer.

 

 

 

Tot dan in de Spijker!