Agenda

Elke maand organiseert de Spijker een evenement. Het kan van alles zijn van feestavond met dj tot onbeperkt spare ribs eten. 

 

Zaterdag 12 oktober pubquiz!

 

Na het grote succes van vorig jaar doen we het dit jaar nog eens dunnetjes over. De Pubquiz begint om 20:30 uur en is om ongeveer 23:30 afgelopen. Je kunt meedoen met de quiz met een groep van 5 tot 8 personen. Aanmelden kan tot uiterlijk 20:15 uur op de avond zelf dus kom op tijd om een mooi plekje te bemachtigen want vol is vol. De quiz zelf is totaal anders dan vorig jaar dus het kan zomaar zijn dat de verliezer van vorig jaar dit jaar gaat winnen! Er komt weer van alles aan bod. Sport, muziek, tv, wetenschap en onzinnige weetjes. Kortom het word weer een gezellige en verrassende avond met een beetje competitie!

 

Let op! zaterdag 19 oktober vanaf 19:30 gesloten i.v.m. besloten feest.

 

 

 Zaterdag 2 november Midwest Coverband!

 

Tijd voor een avond live muziek. Midwest coverband komt ons vermaken met heerlijke muziek. Pop, rock en Nederlandstalig er komt van alles voorbij. Top 2000 klassiekers waar de voetjes van de vloer gaan. Dus trek de dansschoenen aan en kom er samen met ons een mooie avond van maken!

Midwest coverband begint om 22:00 uur met spelen en speelt ongeveer tot 01:00 uur. De spijker is open tot 02:00 uur. Gratis entree. Geen 18 geen alcohol!!

 

Zaterdag 7 december Plork en de aannemers

 

Een kleine primeur in de Spijker. Zaterdag 7 december komen Plork en de aannemers de boel op stelten zetten in de Spijker. Zoals sommigen van jullie wel weten zijn ze bezig met een afscheidstour en zal het dan zomaar je laatste kans kunnen zijn om ze live te zien.

De deur gaat open om 20:30 uur en het feest duurt tot 02:00 uur. Let op voor dit evenement is een kaartverkoop. De kaartjes kosten 10 euro en zijn enkel verkrijgbaar bij de Spijker. Ook hebben we voor deze avond de grens gesteld dat je enkel naar binnen mag als je de leeftijd van 18 hebt bereikt. Het beloofd een onvergetelijke avond te worden. Wees er snel bij want op = op!

 

 

Tot dan in de Spijker!